Internetbureau Wonders werkt voor tal van opdrachtgevers in Baarn, Hilversum, Soest, Almere, Bussum, Laren, Blaricum, Ankeveen, Nederhorst, Naarden, Loosdrecht, Wijdemeren, Kortenhoef, 's-Graveland, Nigtevecht, Loenen, Amstelveen, Abcoude, Breukelen, Maarssen, Utrecht, en ver daarbuiten.

 • Bizzyness e-mailmarketing van Wonders

  Goed gereedschap is...

bizzyness e-mail marketing pur sang

E-mail blijft een van de meest efficiënte middelen om met uiteenlopende doelgroepen te communiceren. Bovendien biedt het uitstekende mogelijkheden om het gedrag van uw geadresseerden te analyseren en uw communicatie – inhoud en vorm - aan de hand van de bevindingen direct aan te passen. Bizzyness Mailmanager biedt alle tools om e-mailmarketing op een zo efficiënt mogelijke wijze te bedrijven.

Opzetten van een e-mailing

Met de Bizzyness Mailmanager bent u in staat om op eenvoudige wijze verschillende e-mailcampagnes op te zetten. Dat begint bij een goed basistemplate. U kunt een door u zelf ontwikkeld HTML-template uploaden of gebruik maken van een van de basistemplates. Het verdiend de voorkeur om een eigen template te (laten) ontwikkelen. Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.
Met behulp van een template kunt u vervolgens zelf eindeloos de inhoud van uw e-mailnieuwsbrieven samenstellen: teksten wijzigen, afbeeldingen plaatsen etc. etc.
Ook kunt u iedere e-mailing personaliseren: een persoonlijke aanhef (“Geachte heer De Vries”) of één of meerdere variabele velden in de tekst (“Op 21 maart 2010 loopt uw onderhoudscontract af…”).

Adressenbeheer

Effectieve e-mailmarketing begint bij uitgekiend adressenbeheer. Niets is zo veranderlijk als een adressenbestand. Met Bizzyness mailmanager kunt u eenvoudig uw adressenbestanden importeren, updaten, exporteren en bijvoorbeeld aanvullen met formulieren op uw eigen website.
Door slim gebruik te maken van groepen kunt u bovendien heel gesegmenteerd uw doelgroep benaderen.

Verzenden van een e-mailing

Met Bizzyness Mailmanager kunt u de e-mailings versturen wanneer u dat wilt. U selecteert een aangemaakte mailing, bijbehorende adresgroepen en het bepaalt moment dat u wilt dat de e-mailing wordt verzonden: direct of elk gewenst moment in de toekomst.
Het is verstandig om het tijdstip en moment zorgvuldig te kiezen: het meest effectieve moment verschilt per doelgroep.

Monitoren van de resultaten

Bizzyness Mailmanager houdt uitgebreide statistieken bij van de e-mailings die u verzend. Een selectie:

 • Aantal verzonden e-mails
 • Aantal geopende e-mails
 • Aantal bounces (e-mails die niet konden worden afgeleverd)
 • Aantal kliks (aantal personen dat heeft geklikt vanuit de e-mailing)
 • Aantal sign-outs (aantal personen dat heeft aangegeven géén e-mailing meer te willen ontvangen)
 • Effectiviteit van de links in uw e-mailing

Als u daarnaast gebruik maakt van de Bizzyness Tracker op uw website kunnen wij ook het klikgedrag van de geadresseerden rapporteren: welke pagina’s op uw website zijn bezocht naar aanleiding van uw e-mailmarketing activiteiten. Zoals:

 • Aantal pageviews naar aanleiding van uw e-mailing
 • Aantal behaalde “goals” naar aanleiding van uw e-mailing (bijvoorbeeld het aanvragen van informatie of het sluiten van een online transactie)

ProspectTracker

Op basis van het klik en bezoekgedrag op uw website wordt een unieke ProspectScore aan een geadresseerde toegekend. Dit is een index gebaseerd op het aantal verzonden e-mails aan de desbetreffende persoon, het klikgedrag en de activiteit van deze persoon op uw website(s).
Met één klik heeft u direct zicht op de meest interessante prospects uit uw adressenbestand.
De ProspectScore kan aanleiding zijn om specifieke actie te ondernemen op de persoon: uw verkopers zouden bijvoorbeeld telefonisch contact kunnen opnemen voor een effectief vervolg.

Extra features

Naast het monitoren van uw e-mailmarketing activiteiten kunt u Bizzyness ook inzetten voor het meten van andere online activiteiten, zoals banners, links en RSS-feeds. Het Bizzyness systeem kan tracker-codes genereren waarmee u de effectiviteit van uw online campagnes als geheel kunt volgen.

Meer weten? Neem contact op voor een afspraak maken voor een demonstratie.

 

bizzyness in een notendop

 • verzenden van e-mailings
 • uitgebreide statistieken
 • uitgekiend adresbeheer
 • monitoren van resultaten
 • eenvoudig in gebruik

recente projecten

© 2022 wonders interactive | de kleine lettertjes