Internetbureau Wonders werkt voor tal van opdrachtgevers in Baarn, Hilversum, Soest, Almere, Bussum, Laren, Blaricum, Ankeveen, Nederhorst, Naarden, Loosdrecht, Wijdemeren, Kortenhoef, 's-Graveland, Nigtevecht, Loenen, Amstelveen, Abcoude, Breukelen, Maarssen, Utrecht, en ver daarbuiten.

Winnaar Marktplaats innovatiewedstrijd!

Winnaar Marktplaats innovatiewedstrijd!

update: De Marktplaats showcase staat inmiddels live! Je kunt 'm hier uitproberen...

Op 9 december maakten Marktplaats.nl - de alombekende online handelsplaats - en Microsoft bekend dat zij Wonders interactive hebben verkozen tot winnaar met het meest innovatieve idee ("The Next Big Thing") voor een nieuwe zoek & vind applicatie voor de website van Marktplaats.

Na een eerste beoordeling van tientallen inzendingen bleef Wonders over voor een presentatie van de plannen aan het team van Marktplaats en Microsoft.

De jury koos unaniem voor het idee van Wonders interactive. Sterke, onderscheidende punten daarin: de "zeer functionele zoekpagina met veel features" en "mooi gebruik van HTML5-functionaliteit ter ondersteuning van een goede gebruikerservaring". Bovendien prees de jury de demo die het bedrijf tijdens de presentatieronde toonde.

Wonders mag nu - in nauwe samenwerking met de ontwikkelaars van Marktplaats - haar concept uitwerken en half februari lanceren op www.marktplaats.nl.
Voor deze ontwikkeling wordt een budget van € 20.000,- ter beschikking gesteld.

Lees ook het persbericht van Marktplaats »

 

© 2022 wonders interactive | de kleine lettertjes