Internetbureau Wonders werkt voor tal van opdrachtgevers in Baarn, Hilversum, Soest, Almere, Bussum, Laren, Blaricum, Ankeveen, Nederhorst, Naarden, Loosdrecht, Wijdemeren, Kortenhoef, 's-Graveland, Nigtevecht, Loenen, Amstelveen, Abcoude, Breukelen, Maarssen, Utrecht, en ver daarbuiten.

GfK Finance congres

Voor het GfK Finance congres ontwikkelden wij verschillende instrumenten, waaronder een speciale website voor de werving en registratie van deelnemers.

Asona.com

Voor deze marktleider op het gebied van van wand- en plafondbekleding met unieke akoestische eigenschappen ontwikkelden wij een compleet nieuw webconcept, waarmee de producten op aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd.

SterkWerk The Party!

In´tent Events organiseerde een spetterend personeelsfeest voor de ruim 700 medewerkers van Cofely. Hoe zorg je ervoor dat ze allemaal komen...

Werk aan de Winkel

Voor GfK ontwikkelen wij elk kwartaal een nieuwsbrief voor de medewerkers.

Gezondheidscentra Utrecht

In opdracht van Stichting Gezondheidscentra Utrecht ontwikkelden wij een portal voor patiënten en wijkbewoners van 3 grote stadsregio's (Lunetten, Leidscherijn, en Hoograven) in Utrecht.

Confriends

Voor Confriends, gespecialiseerd in trainingen op het gebied van gezond bewegen op het werk, ontwikkelden wij een nieuwe website.

© 2023 wonders interactive | de kleine lettertjes