Internetbureau Wonders werkt voor tal van opdrachtgevers in Baarn, Hilversum, Soest, Almere, Bussum, Laren, Blaricum, Ankeveen, Nederhorst, Naarden, Loosdrecht, Wijdemeren, Kortenhoef, 's-Graveland, Nigtevecht, Loenen, Amstelveen, Abcoude, Breukelen, Maarssen, Utrecht, en ver daarbuiten.

  • achter een mirakel schuilt vaak een Wonders

    achter een mirakel schuilt vaak een wonder(s)

profiel van wonders

Wonders kan het best omschreven worden als een club van ´online generalisten´. Wonders ontwikkelt corporate en actiewebsites, bannercampagnes, e-mailnieuwsbrieven, specifieke internetapplicaties en nog veel meer. Met onze ruime ervaring in reclame en marketingcommunicatie weten wij het medium internet – in de breedste zin van het woord – zo effectief mogelijk in te zetten. Om de beoogde effectiviteit te behalen maken wij graag gebruik van alle middelen die ons ter beschikking staan: naast de diverse online instrumenten schromen wij niet om ook de meer traditionele middelen ter hand te nemen. Een papieren nieuwsbrief werkt soms beter om een website te promoten dan een e-mailing van een onbekende afzender. Een goed verzorgde uitnodiging per post maakt wellicht meer indruk dan de zoveelste per e-mail. Het doel heiligt de middelen.

concept en advies

Uiteindelijk heeft uw activiteit op internet maar één doel: 'profit' genereren, in termen van geld of loyaliteit. Dat is op veel manieren mogelijk: het beter uitdragen van uw merk, het bouwen van een community rond uw product of dienst of - heel concreet - online uw product of dienst verkopen. Wonders helpt u bij het realiseren van deze mogelijkheden. Van eerste idee tot eindproduct.

vormgeving en content

Natuurlijk moet uw internet presentatie in lijn zijn met al uw andere communicatiemiddelen en huisstijl. Daarnaast moeten tekst- en beeldgebruik uw doelgroep aanspreken. Wonders heeft jarenlange ervaring op het gebied van “vorm en inhoud”. Deze ervaring delen wij natuurlijk graag! Op die manier haalt u het meeste rendement uit uw internetactiviteiten.

webdevelopment en productie

De meeste toepassingen worden ontwikkeld binnen een Linux/PHP omgeving al of niet in combinatie met Flash en Ajax/Javascript. Wij beschikkingen over diverse  - in eigen huis ontwikkelde - toepassingen die wie wij flexibel kunnen inzetten voor gebruik op uw website(s). Denk bijvoorbeeld aan een CMS of E-mail marketing systeem. Waar mogelijk zetten wij ook OpenSource applicaties in: waarom zelf opnieuw het wiel uitvinden. Denk hierbij aan WordPress voor weblogs, Joomla voor content management of Magento voor webshops.

hosting en beheer

Wonders beheerst nagenoeg alle technische aspecten van internet. Ons serverpark is altijd up-to-date en biedt de mogelijkheid om een uitgebreid scala van toepassingen en webapplicaties te servicen.

fotografie

Wonders beschikt over een eigen fotostudio voor de meest uiteenlopende product- en portretfotografie. Uiteraard gaat onze fotograaf ook graag voor u op pad voor een portret op lokatie of het verslag van een evenement.

meer over fotografie »

 

 

wonders in een notendop

  • conceptontwikkeling en strategisch advies
  • vormgeving en content
  • webdevelopment en productie
  • hosting en beheer
  • product en locatiefotografie

recente projecten

© 2023 wonders interactive | de kleine lettertjes