Internetbureau Wonders werkt voor tal van opdrachtgevers in Baarn, Hilversum, Soest, Almere, Bussum, Laren, Blaricum, Ankeveen, Nederhorst, Naarden, Loosdrecht, Wijdemeren, Kortenhoef, 's-Graveland, Nigtevecht, Loenen, Amstelveen, Abcoude, Breukelen, Maarssen, Utrecht, en ver daarbuiten.

Wall of fame

Mooi zo´n verzameling opdrachtgevers... maar staat uw logo er al bij?

Carrièreportal Werken bij GfK

Doel: verstevig de positie van GfK op de arbeidsmarkt. Middel: online carrièreportal.

Nieuwe website voor Asona

Voor deze marktleider op het gebied van van wand- en plafondbekleding met unieke akoestische eigenschappen ontwikkelden wij een compleet nieuw webconcept, waarmee de producten op aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd.

Careffect

Voor Careffect ontwikkelden wij een nieuwe website waarmee het uitgebreide aanbod aan trainingen en consulatncydiensten worden gepresenteerd.

SterkWerk The Party!

In´tent Events organiseerde een spetterend personeelsfeest voor de ruim 700 medewerkers van Cofely. Hoe zorg je ervoor dat ze allemaal komen...

wonders > breukelen

Hoewel 'online' afstand maar relatief is, houden wij van frequent persoonlijk contact.

De afstand tussen Internetbureau Wonders en Breukelen is slechts 16km. Dus wij staan zo bij u op de stoep.

creatieve websites die scoren

Wij hebben al ruim 12 jaar internet in ons bloed zitten en uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van creatieve maar vooral effectieve websites. Voor tal van grote en kleine opdrachtgevers in Breukelen en de regio verzorgen wij grote en kleine websites en specifieke internettoepassingen.

praktische manier van werken

Wij duiken diep in uw materie en maken ons uw propositie eigen. Wij stoppen niet met een leuk ontwerpje en bijpassende techniek maar denken echt mee over de inhoud. Geen dikke, wollige rapporten maar een praktisch plan-van-aanpak. Wij schrijven teksten, fotograferen en illustreren. Want uw website moet wel ‘gelezen’ worden. En niet 1 keer, maar steeds weer.

Naast het ‘gelezen’ worden is het zaak dat uw site eerst gevonden wordt. Daarbij spelen de zoekmachines natuurlijk een grote rol. Wij optimaliseren uw website op vindbaarheid (SEO), eventueel ondersteund met betaalde zoekresultaten (SEA). Maar vergeet ook niet tal van andere krachtige instrumenten om uw website te promoten: E-mail, Facebook, LinkedIn, Twitter of traditionele 'offline' actiemarketing. Stuk-voor-stuk tools waarbij wij u inhoudelijk ondersteunen.

zullen wij een kijkje in uw internetkeuken nemen?

Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u een second opinion? Wij wisselen graag met u van gedachte over de ontwikkeling van een nieuwe website, blog, e-mailcampagne of de verbetering van uw huidige website.

Breukelen ligt praktisch om de hoek. Wij zitten zo bij u aan tafel Vraag ons gerust het hemd van het lijf. Wij luisteren graag en goed. Maak een afspraak »

 

internetbureau wonders in een notendop

  • strategisch advies en conceptontwikkeling
  • vormgeving en development
  • copywriting
  • portret en productfotografie
  • zoekmachineoptimalisatie
  • social media integratie

meer »

maak een afspraak

Gebruik het formulier, stuur een berichtje naar viktor.franzen@wonders.nl of bel 035 – 6566515.

recente projecten

© 2024 wonders interactive | de kleine lettertjes